Moni haaveilee kesästä ja omalla palstalla kasvavista, auringon kypsyttämistä marjoista. Tämä kirja auttaa sinua tekemään tuosta unelmasta totta, ja antaa neuvoja, jotta saat viljelysi onnistumaan.

Käsikirja kotipuutarhan marjanviljelyyn, joka sopii myös suuremmassa mittakaavassa viljelevälle. Uudet ja vanhat marjalajit esitellään helppotajuisesti ja perusteellisesti. Löydät kirjasta marjanviljelyuutuuksia, mutta myös harvinaisempia, melkein eksoottisia lajeja, joita meidän ilmastossamme voidaan viljellä. Vai miten olisi ahomansikan ja puutarhamansikan risteymä tai sinivatukka ? Kirjassa on tietoa näistä ja monista muista mielenkiintoisista lajeista.

Kirjan viimeisessä osassa on marjareseptejä ja säilöntäohjeita. Saat kiinnostavia neuvoja siitä mihin kaikkeen marjasatoa voi käyttää.

Leif Blomqvist, puutarhuri ja taimistopuutarhuri, julkaisee toisen hyötykasveja käsittelevän kirjansa Puutarhan marjat. Pohjoisen omenat (2005) ja Äppel i norr (2005) olivat myyntimenestyksiä niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Leifillä on erityinen mieltymys marjan-ja hedelmänviljelyyn ja hän onkin toiminut niiden parissa koko elämänsä ajan.

Puutarhan Marjat

    978-952-92-3334-2

  • Tillgänglighet: Beställs via mail
  • 23,80€


Taggar: 978-952-92-3334-2